Ma reggel éppen utaztam a buszon, amikor felhívtak a Polgármesteri Hivatalból. Továbbították a kérésemet - melyben egy megállni tilos táblát kértem a Folyóka - Folyondár sarkára -, a megfelelő helyre (azt nem hallottam, hogy hova). Most jelezték, hogy a helyszíni szemlén jogosnak ítélték a kérésemet és egy 30m-es kiegészítő táblával fel fogják állítani.

Hogy mikor? Az majd kiderül.

A bejegyzés trackback címe:

https://folyokautca.blog.hu/api/trackback/id/tr61051614

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Aggie 2009.04.07. 16:35:15

Ez nagyon jo hir. Koszonet a kozbenjarasert, minden kornyekbeli neveben!
Es remenykedjunk benne, hogy a Folyoka utca elejere is gondoltak es nem csak a Folyondarra :)

Tudósító 2009.04.07. 21:35:45

Én elméletileg a Folyóka utca sarkára kértem,nem a Folyondárra a Holcimesek miatt,csak most az jutott eszembe, hogy vajon a szakemberek visszafelé is tesznek-e táblát, vagyis a másik oldalra, a saroktól fölfelé??? Nehogy akkor átálljanak a másik oldalra! No majd meglátjuk! Nyugtával dicsérd a napot, hiszem ha látom a táblát!! A kátyúk miatt is két éve piszkálok, akit csak lehet, láthatjuk milyen eredménnyel!

Tudósító 2009.04.16. 09:02:51

Ma reggelre felkerült a tábla, de jól sejtettem, csak az egyik oldalra!
süti beállítások módosítása