Kidöntött tűzcsap miatt áradt el vízzel a Szépvölgyi út egy szakasza kedden éjszaka - közölte az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság. A Montevideó utca és a Szépvölgyi út kereszteződésében egy Opel és egy Mazda ütközött, utóbbi a járdán letarolta a gyalogosvédő oszlopokat, kidöntött egy jelzőtáblát, maga alá gyűrt egy tűzcsapot, végül beton villanyoszlopnak ütközve állt meg.

Forrás: 2009-01-07 16:53:11 | Mátyási György | http://varos.blogter.hu/

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A letört tűzcsapból ömleni kezdett a víz, egy ideig 10 méternél is magasabb oszlopban, részben rá az Ürömi köz sarkán álló utazási iroda épületének tetejére.  A két órán át ömlő víz bejutott az utazási iroda pincehelyiségébe, elárasztotta a Szépvölgyi utat, s a lejtőn lefelé a Bécsi úton át egészen a Lajos utcáig folyt. Több helyen az úton és a járdán tükörjég alakult ki.

A tűzoltók a pincéből több elektronikus eszközt hoztak fel, nehogy elázzanak, valamint lehúzták a személygépkocsit a kidőlt tűzcsapról. Miután a Fővárosi Vízművek szakembereinek sikerült elzárniuk a vizet, a közterület-fenntartók gondoskodtak a jegesedés megszüntetéséről. A baleset miatt az Ürömi köz és a Bécsi út között a Szépvölgyi utat teljes szélességében le kellett zárni. Fotó: Kis-Guczi Péter (Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság)

A bejegyzés trackback címe:

https://folyokautca.blog.hu/api/trackback/id/tr13865946

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása