Gyerek- és diákfoglalkozások a Kiscelli Múzeumban

 Az óbudai Kiscelli Múzeum és a Pázmány Péter Katolikus Egyetem művészettörténeti tanszéke közreműködésében létrejött foglalkozássorozatot szeretnék figyelmükbe ajánlani.

Általános iskolai és gimnazista tanulók számára állítottuk össze szórakoztatva oktató programjainkat. A játékos, párbeszédre építő tematikus foglalkozásokat az egyetem korszerű múzeumpedagógiai ismeretekkel rendelkező hallgatói vezetik.

Szokatlan módon közelítjük meg az egyes témákat, beszélgetésekre, véleményformálásra alapozva. A résztvevő diákok sokat tudhatnak meg Budapest 18-19. századi történelméről, a korabeli és a kortárs művészetről, a műalkotásokban rejlő titkokról. Az ismeretterjesztő részeken túl a tematikus foglalkozásoknak része a játék, valamint a kreatív alkotás, kézműves foglalkozás és saját művek létrehozása is. A foglalkozások mindegyike szorosan kapcsolódik a múzeum kiállításaihoz.

 

Ajánlott korosztály: 8-16 évesek (a foglalkozást más korosztályok igényeihez is tudjuk igazítani)

 
Foglalkozások időtartama: kb. 1,5 – 2 óra
 
Csoportok minimális létszáma: 5 fő
 
Költségek:

Belépőjegy: 350 Ft/diák, 10 fő felett 250 Ft/diák. A kísérő pedagógus(ok)nak a belépés ingyenes.

Ezen felül a foglalkozások díja 5.500 Ft + áfa / csoport. (Ez összeg az anyagköltséget is magában foglalja.)

 

A foglalkozásokon való részvételhez előzetes bejelentkezés szükséges.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://folyokautca.blog.hu/api/trackback/id/tr57796161

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása