Tudósító 2008.09.17. 08:58

ÓTV



Óbuda Televízió
Óbudán, Békásmegyeren, nem csak lakótelepeken

Az ÓBUDA TELEVÍZIÓ az ország egyik legnagyobb kábeltelevíziója.
Napi 24 órán át az óbudaiak képernyőjén!

Helyi közszolgálati műsora több mint 55 000 lakásba jut el, ami kb. 150 000 potenciális nézőt jelent. Gyakorlatilag egész Óbuda be van kábelezve, csak néhány távoli hegyvidéki ház maradt ki a rendszerből.

Az Óbuda TV 1987 januárja óta működik, Budapesten a második helyi tévéként indult, ( induláskor 2.200 volt a bekötött lakásszám).
1994 óta kft társasági formában üzemel.

Az Óbuda Televízió besorolását tekintve közműsorszolgáltató televízió.

Stúdióbeszélgetés, tudósítás, helyszíni felvételek készülnek közérdekű ügyekről, közéleti, kulturális- (benne ismeretterjesztő) és szolgáltató műsorok (ezen belül elsősorban egészségügyi, életmód, jogi) óbudaiakról óbudaiaknak. Elsőként a közéleti műsorokat fejlesztjük önkormányzati támogatással.

A műsorfolyam 18.30-kor kezdődik.

A műsoron kívüli időben KÉPÚJSÁG működik 20 perces ciklusokban, amely információkat nyújt nézőinknek a legfontosabb helyi tudnivalókról, a polgármester és képviselők fogadóóráitól az orvosi- és gyógyszertári ügyeleten át az aktuális felhívásokig.

Természetesen mind a műsorban, mind a képújságban lehet hirdetni, reklámot elhelyezni. Egy héten át a hirdetés naponta kb. ötvenszer jelenik meg a Képújságban, így 350 megjelenést kap a hirdető 1 hét alatt.
Ha hirdetni szeretnének, egyénre szabott és több szempontból kedvező ajánlatot dolgozunk ki. Kérjen reklámtervet kampányához!

Forrás: Óbuda.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://folyokautca.blog.hu/api/trackback/id/tr32667286

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása