A kerületben hét máltai játszótér található. Az egész országban tizenhárom játszótér van, tehát több mint a fele Óbudán található. Ennek több oka van, az egyik, hogy a kerületben van a budapesti központja a szervezetnek, illetve az önkormányzat komolyan támogatja a játszótereket.
A kerületi önkormányzat az utolsó három játszóteret önerőből építette. A játszóterek a lakótelepi területeken vannak: Békásmegyeren, a Római lakótelepen, Kaszásdűlőn, a Kerék utcai iskolánál, a Lajos utcában és a Solymár utcában, és este hat-hét óráig vannak nyitva. Játszótér-játszóház program keretében olyan játszóterek-játszóházak kerültek kialakításra, ahol szakképzett kollégák várják ingyenes foglalkozásokkal, klubokkal a környék családjait, a céltalanul csavargó kiskamaszokat.

A bejegyzés trackback címe:

https://folyokautca.blog.hu/api/trackback/id/tr47432668

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása