2010. május 28-29-30-án hagyományteremtő céllal hívjuk életre a Római parti fesztivált, melynek nem titkolt célja, hogy a Római-part visszanyerjen valamit régi, élettel teli múltjából.
Valamikor a Római-part Budapest egyik kiemelt sport és szabadidős helyszíne volt, ezért is szeretnénk, hogy Óbuda és a környező települések lakóin túl, a főváros távolabbi részén élők is használják és élvezzék a Duna és a partja kínálta lehetőségeket.

Úgy gondoljuk – mi szervezők és az itt élő emberek –, hogy Óbuda és a Római-part Budapest turizmusának egyik legmeghatározóbb színhelye lehetne ismét, ha civilek és vállalkozók összefogunk. Rendezvények, kulturális programok színes kínálata kell ahhoz, hogy szlogenünk valóra válhasson:

 

A bejegyzés trackback címe:

https://folyokautca.blog.hu/api/trackback/id/tr791995638

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása