Egy lakótársunk írta, én továbbítom.

A házuk elé - egyebek között - tulipánhagymákat is ültetett. Nem magának, mindannyiunknak, hiszen mi is gyönyörködünk benne, amikor elmegyünk a házuk előtt.
Eddig minden évben, éppen amikor nyílni kezdett, valaki letépte. Idén már majdnem piros volt, de még a helyén virított. Talán nem viszik el, godolta tegnap reggel, amikor munkába ment. Olyan szép.
Tévedett. Mire hazaért, a legszebbeket letépték. Most kitett egy cédulát, amin arra kér, a többit hagyják meg, valamint azon töri a féjét, hogy - bár nem szívesen-, de kiveszi a hagymákat és beviszi a kertbe.

Nagyon szomorú vagyok, de kíváncsi is, mit gondolnak erről? Ez lopás?

A bejegyzés trackback címe:

https://folyokautca.blog.hu/api/trackback/id/tr26418065

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

utcagyerek 2008.04.09. 11:17:38

Ha meglátnám ki az, tuti mondanék neki néhány "szépet"!! Szerintem ez lopás! Sokszor látom máshol is, hogy a kiültetett növényeket még aznap este kihúzzák.
süti beállítások módosítása