A Pálvölgyi-Mátyás-hegyi-barlangrendszer Magyarország 2. leghosszabb barlangja. A barlang méretét, keletkezési módját és formakincsét tekintve is különlegesnek mondható. Ez a rejtett világ már nem csak a szakavatott kutatók számára látogatható, hanem olyan természetkedvelő érdeklődők számára is, akiknek nincs barlangász előképzettségük. A barlang bejárása kalandosnak ígérkezik, hiszen a barlangban nincs világítás és kiépítés. Kúszni és mászni kell, fény csak sisaklámpáinkból világít.
Sokféle túrát kínálnak:
Barlangtúra családoknak, baráti társaságoknak
Barlangtúra osztálykirándulásokon
Földalatti földrajzórák  
Barlangi csapatépítő tréning
Barlangi születésnap
Barlangtúra ajándékba

A bejegyzés trackback címe:

https://folyokautca.blog.hu/api/trackback/id/tr82432892

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kiss gabriella 2008.11.09. 02:55:16

A barlangtúra hatalmas élményt nyújtott. Kitűnően felkészült szakemberek kísértek végig egészen kiépítetlen barlangszakaszokon. A barlangban folyamatosan biztonságban érezhettük magunkat mellettük és rengeteg érdekes információt hallhattunk a Budapest alatti barlangokról. Köszönjük!!!

Tudósító 2008.11.09. 07:53:59

A Szemlőhegyiben meg nagyon tisztességes gyerekzsúrokat szerveznek. Nem vagyok híve az ilyeneknek, de az unokám volt egy ilyenen és nagyon kellemesen csalódtam. Volt barlangászás, kincskeresés. Igaz, nem olcsó!
Hol vannak már a habos-kakaós, székfoglalós, fakanál-átadós zsúrok, amiket a szülők vezényeltek le!
süti beállítások módosítása