1.
Vajon meddig kell ezt néznünk? Amíg rá nam dől valakire? Azt sem értem, ki adott engedélyt erre a táblára, de azt főleg nem, hogy miután már megszűnt az élelmiszerbolt, miért nem kötelezték a tulajdonost arra, hogy távolítsa el.


2.
Rendszeresen mennek az autók a járdán. A gyalogos csak az úttesten tudja kikerülni, nem beszélve a babakocsival közlekedőkről.
Jó lenne egy zebra is, hiszen reggel lehetetlen a túloldalra átmenni, ha valaki busszal szeretne lemenni.

A bejegyzés trackback címe:

https://folyokautca.blog.hu/api/trackback/id/tr66421609

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

p.zsuzsa 2008.04.12. 08:45:00

Rendszeresen küzdöttem reggel azzal, hogy átmenjek a Szépvölgyi út túloldalára, de mára feladtam. Jó az a kis séta, de mi van azokkal, akik nem akarnak sétálni.
Másik; nemrég a lányommal nem tudtunk egy ideig továbbmenni, mert a babakocsit az Szépvölgyi úton, az úttesten kellett tolni és jöttek az autók.
Egyszer annak is tanúja voltam, amikor egy autós kiszállt és megvert egy srácot, mert az behajtotta a tükrét a járdát elfoglaló autónak.
A gyalogosok tűnjenek el, ez a cél???
De lent a Bécsi utcai autós tömeg sem semmi. Talán jó lenne, ha parkolási díjet kéne fiteni!
süti beállítások módosítása