Aki sikerrel fordított hátat a multiknak

Megyesi Zoltán: Támadnak, mert túl sok a piros-fehér-zöld. Pedig csak a jó minőségű, magyar áruinkkal akarjuk visszakapni a saját piacunkat (fotó: Béli Balázs)

Folyamatosan bővülő bolthálózatunkat a magyar termékek iránti magas igény hozta létre. A külföldi érdekeltségű áruházláncok sokszor silány termékein kívül máshoz nemigen tudnak jutni a magyar vásárlók. Ezt a hiányt próbálja pótolni a Koppány Nemzeti Bolthálózat.

Boltjainkban kizárólag magyar termékek találhatók meg, magyar termelőktől.

Kedves vásárlóink! Itt megtalálnak mindent, amire szükségük van: Auditált Hungaricumok, a Koppány Hús Hungaricum családi vállalkozásából származó eredeti Magyar Szürke Szarvasmarha termékek, kiváló minőségű Mangalica és Bivaly húsok. Koppány Nemzeti Boltjaiban egyaránt megtalálhatja céges partnereink minőségi magyar termékeit. Úgymint desszertek, édességek, fűszerek, gyümölcslevek, szörpök, italok (bor,sör, pálinka), mézek, lekvárok, sajtok, tejtermékek, savanyúságok, tészták.

 

Koppány Nemzeti Boltjai:

1.Bp., V.ker.Szerb utca 17,
2.Bp., III.ker.Szépvölgyi út 95,
3.Budaörs, Stefánia út 2,
4.Solymár,Terstyánszky u.100,
5.Páty, Rákóczi út 11

A bejegyzés trackback címe:

https://folyokautca.blog.hu/api/trackback/id/tr361647495

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása