A magyar honlapok piacán vitathatatlanul az egyik legmagasabb színvonalú a „játszóháznak” tekinthető, az internet lehetőségeit maximálisan és professzionális szinten kihasználó egyszervolt.hu, melyről nyugodt szívvel elmondható, hogy egyrészt csupa olyan tartalmat kínál, melyek miatt egyetlen szülőnek sem kell aggódnia, sőt, másrészt pedig világít róla, hogy nem egy netes képeskönyvet kívántak létrehozni, hanem a számítástechnika eredményeit úgy használják ki, hogy az szórakoztató, kellemes, tanító jellegű legyen a kicsik számára. Ehhez a vállalkozáshoz hasonló a gyerekeket közlekedési ismeretekre oktató, nyár elején indult magyar weboldal, a traff.hu is – mely persze keresztlinkelve van a meseoldallal.

traff

E két oldalról fenntartás nélkül elmondható az, hogy a gyermekek számára készített weboldalak között ott vannak a világ élmezőnyében – rangsorolni fölösleges, inkább arról van szó, hogy koncepciójukban és megvalósításukban semmivel sem kevesebbek, mint azok az ifjúsági oldalak, melyek sokkal nagyobb hagyományokkal (és jelentősen több pénzzel) rendelkeznek a világ fejlett országaiban.

Bővebben az oldaltól ITT olvashat

A bejegyzés trackback címe:

https://folyokautca.blog.hu/api/trackback/id/tr711467152

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása