Van egy kreatív csapat, akik Reklámbistro néven néha összejönnek inni, és ezért fizetnek is. A legutóbbi ilyen alkalom bevételéből kicseréltek néhány óbudai BKV-megállótáblát.

"A 3. Reklámbistro bevételéből végrehajtottuk beígért akciónkat. Az óbudai BKV megállókban kicseréltük néhány megálló menetrendjének tábláját. Így a reklámszakmában dolgozók legalább tudják, hogy hánykor jön a busz.

Ezúton tudatjuk azt is, hogy a nyári hónapok szabadságos időszaka miatt a Reklámbistro is szabadságra megy. Ilyenkor szinte lehetetlen olyan időpontot találni, amikor elegendően össze tudnánk jönni., úgyhogy mindenkinek nagyon jó nyarat, fesztiválon mulatozást vagy munkálkodást és persze sok-sok pihenést kívánunk!" 

A bejegyzés trackback címe:

https://folyokautca.blog.hu/api/trackback/id/tr101205325

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása