A kerületben lévő társasházak és lakásszövetkezetek részére adható felújítási támogatás elnyerésére.

 Óbuda-Békásmegyer Önkormányzat Képviselőtestülete 2009. évi költségvetésében 70MFt-ot különített el a társasházak és lakásszövetkezetek felújítási munkáinak pályázati úton történő támogatására.

 

A pályázat benyújtásának feltételeit a 9/2000. (IV.10.) sz. ÖK rendelet tartalmazza.

 A pályázaton elnyerhető támogatás:

 

Egy társasháznak, vagy lakásszövetkezetnek legfeljebb a tervezett munka teljes költésének 50%-a adható támogatásként, a támogatás összege azonban nem lehet több 2MFt-nál.

A támogatás formája:

    Az egy társasháznak, vagy lakásszövetkezetnek megítélhető vissza nem térítendő támogatás legmagasabb összege- amennyiben a lakóépületben lévő önkormányzati tulajdoni hányad az 50%-ot nem éri el – 600.000,-Ft.

     Az egy társasháznak, vagy lakásszövetkezetnek megítélhető kamatmentes kölcsön legmagasabb összege – amennyiben a lakóépületben lévő önkormányzati tulajdoni hányad az 50%-ot nem éri el – 1.400.000,-Ft.

 A pályázatokat – 3 példányban – 2009. április 30-ig lehet benyújtani.

A pályázati adatlapokat felvenni, és a pályázatokat leadni a Polgármesteri Hivatal Ügyfélszolgálati Irodájában (Bp. III. ker., Harrer Pál u. 2.) lehet.

 A pályázattal kapcsolatban további információ Liebmann Katalintól kérhető a 06 20 3884803-as számon.

 A pályázatokat 2009. május 31-ig a Városfejlesztési Környezetvédelmi és Közbiztonsági Bizottság bírálja el, és dönt a támogatás módjáról és összegéről.

A bejegyzés trackback címe:

https://folyokautca.blog.hu/api/trackback/id/tr511037083

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása