Óbuda-Békásmegyer Önkormányzata megkezdte a civil rendelet előkészítését az elmúlt hetekben. Annak érdekében, hogy az érintettek véleményét az Önkormányzat még a jogszabály elfogadása előtt megismerhesse, javaslataikat a normaszövegbe beépíthesse, bemutatja a rendelettervezetet, s kéri annak véleményezését.



Óbuda-Békásmegyer Önkormányzat Képviselő-testülete a kerületben működő társadalmi önszerveződések tevékenységének fontosságát elismerve, javaslataik önkormányzati döntésekben való mind szélesebb körű megjelenítése, valamint a támogatási rendszer átláthatóbbá, egyszerűbbé tétele céljából civil rendelet előkészítését kezdte meg az elmúlt hetekben.
A rendelet tervezetét a Képviselő-testület március végén tárgyalja. Annak érdekében, hogy az érintettek véleményét az Önkormányzat még a jogszabály elfogadása előtt megismerhesse, javaslataikat a normaszövegbe beépíthesse, a Civil és Turisztikai Szolgáltató Iroda lehetőséget biztosít a rendelettervezet széles körű megismerésére.
A civil rendelet tervezetét innen tölthetik le. Kérem, hogy a tervezettel kapcsolatos javaslataikat e-mailben (tofejy.eva@obuda.hu, kantor.andrea@obuda.hu) juttassák el részünkre, 2009. március 6-a, 12 óráig. Az Iroda a javaslatokat összesíti, majd egy fórum keretében vitára bocsátja. A fórumon tájékoztatást kapnak az átalakuló támogatási rendszerről, az Önkormányzat éves költségvetésében szereplő Pályázati Alapról, valamint a pályázást könnyítő civil adatbázisról is.

A civil egyeztető fórumra 2009. március 9-én, 16.30 órai kezdettel az önkormányzat Tanácstermében (1033 Budapest, Fő tér 3. I./21.) kerül sor.

Kérem Önöket, hogy részvételi szándékukat 2009. március 6-ig, jelezni szíveskedjenek e-mailben, vagy telefonon  a 437-8916, a 437-8674 vagy a 437-8921-es telefonszámokon!


                        Köszönettel:    Tófejy Éva
                                csoportvezető
Civil és Turisztikai Szolgáltató Iroda
 

Forrás:obuda.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://folyokautca.blog.hu/api/trackback/id/tr31977200

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása