Talán emlékeznek arra az olvasónkra, akit rendszeresen zaklattak éjjel telefonon, mert brekegtek a békák tavasszal a kerti tóban.

Azt mondja, a békák ugyan már csak néha-néha szólalnak meg, pár percre, akkor is főleg napközben, a légyen veszekedve, a telefonáló nem nyugszik. Hetente legaláb kétszer felhívja éjjel .Ha  nincsenek résen és véletlenül felveszik, mindenféle trágárságot mond nekik. Valószínűleg a szarkák hangját véli békabrekegésnek.

Bár igyekeznek minden éjjel kikapcsolni a telefont, ez mégsem megoldás. Beteg ember lehet, aki így éli ki az agresszivitását. Amikor baja van gyorsan bosszút akar állni, és a jól bevált telefonhoz folyamodik. Más se aludjon, ha ő nem tud, és lemegy egy utcai telefonhoz, vagy letiltja a számát, nehogy tudják ki az.

Nem volna jobb megbeszélni egyenesen??? Vagy a szarkákat is le kéne lőni? És mi legyen a cinegékkel? Nem beszélve a tücskökről! Azok aztán hangosak mostanában! Persze a macskákat is mind ki kéne irtani. De legjobb volna beköltözni egy panelba, ott nem lesznek ilyen fránya zajok!

A bejegyzés trackback címe:

https://folyokautca.blog.hu/api/trackback/id/tr89653376

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása