Legtöbben nem is gondolnák, hogy a szinte mindenki által - leginkább kosarak alapanyagaként - ismert fűz építőanyag, pontosabban élő, természetes építőanyag is lehet értő kezekben. A valódi élő, organikus építészet nem a formát veszi át, hanem magát az élő anyagot teszi meg az építészeti tér alkotójává. A biológiai faművesség, az élő építészet, a növényszobrászat bár régmúlt időkbe nyúlik vissza, mégis kevés emlék maradt és még kevesebb követője.

 Ha a Kecske utcában sétálunk, nem is sejtjük, mi található a Kecske utca 25. számú ház pici kertjében. A képre kattintva megnézhetjük egy csodálatos fűzépítés menetét.

Aki erről az organikus építészetről többet is szeretne megtudni sok irodalmat talál a neten, például a Zöldműves.hu-n. Katt a képre.

 

 

 

szerintünk: (5/5)
szerintetek: (4,7/5)

A bejegyzés trackback címe:

https://folyokautca.blog.hu/api/trackback/id/tr7577585

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása