Hasznos!!!

1.Ha a mobilodon bepötyögöd a… *#06# jelsort, a kijelzőn megjelenik a készüléked gyári sorozatszáma (IMEI), egy 15-jegyű szám.
Írd föl valahová és jegyezd meg, mert ha elveszik a telefonod, vagy ellopják, a szolgáltatódat felhívva a sorozatszám alapján blokkoltatni lehet a készüléket, még akkor is, ha kicserélték benne a SIM-kártyát. Valószínűleg nem látod többet a telefonodat, de legalább így a készüléket az "új tulajdonos" sem tudja használni. Az IMEI segítségével a rendőrség megtalálhatja a telefonodat használó személyt, felelősségre vonhatja, elkobozhatja a készüléket és visszaadhatja eredeti tulajdonosának. Minél több mobiltulajdonos tud erről a lehetőségről és él is vele szükség esetén, annál kevesebb esélyük marad a tolvajoknak.

2. A segélyhívó szám az egész világon 112. Ez akkor is hívható, ha a telefon billentyűi le vannak zárva. Próbáld ki!

3. A kocsiban hagytad a kulcsokat és távol vagy a lakástól, ahol a pótkulcsot tartod? Nos az a megoldás, hogy hívd fel a lakást, és valaki tartsa közel a telefonhoz a távirányítós pótkulcsot. Neked kb. 20 cm-re kell tartanod a mobilodat a kocsiajtótól. Amikor otthon megnyomják a távirányítót. Megnyílnak az autó ajtói! A csomagtérajtóval is működik. Tégy egy próbát!

4. Lemerült a mobiltelefonod akkumulátora? Minden mobilnak van tartalék töltés az akkujában, amely a *3370# megnyomására önmagától aktivizálódik, így 50% póttöltést nyújtva. Amikor újra töltöd a telefonodat, automatikusan ez is feltöltődik, így a következő alkalomra is lesz tartalékod.

Hasznos a bejegyzés? Értékeld kérlek!

szerintünk: (0/5)
szerintetek: (5/5)

A bejegyzés trackback címe:

https://folyokautca.blog.hu/api/trackback/id/tr29493475

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása