Tehát folytassuk:

4. Szavazás

A cikkek alatt időnként megjelenik a követkető szöveg
szerintünk és
szerintetek- itt lehet véleményt nyilvánítani, osztályozni 1-5-ig a cikket. Nem tetszett 1-es, nagyon tetszett 5-ös. Látható az eredmény.

5. Inda fotók

Jobb oldalon fenn található fotók. A nyilra kattintva lehet továbbítani, ha pedig a képre kattintunk, akkor nagyobban is meg lehet nézni. Ha vannak jó képei, amik kapcsolódnak a blog témájához, beküldheti és itt közzéteheti! Várjuk!

6.Tartalom és archívum

Ha felkerül egy új cikk a blogra, annak címe itt megjelenik. A címre kattintva bármelyiket meg lehet nézni. Természetesen az összes cím nem látható, erre való a - lejjebb található- archívum. Itt hónapokra bontva olvashatók visszamenőleg is a cikkek.

Az oldal legalján van a következő oldal> felirat, itt is lehet menni visszafelé.

7. Olvasd el!

Itt lehet beküldeni a szerkesztőknek levelet, illetve jelentkezni a Segítsük egymás! mozgalomba.

8. Rovatok

Önmagáért beszél, egy-egy rovatba tartozó cikkek gyűjteménye. Rákattintva csak azok jelennek meg.

9. Vélemények, hozzászólások

Itt jelennek meg a Szólj hozzá alatt beírt vélemények.

10. Hasznos linkek

Igyekszünk olyan linkeket összegyűjtetni ami érdekes lehet. Rákattintva arra a honlapra jutunk, aminek a címét föltettük. Lehet ajánlani is hasznos vagy érdekes honlapot a szerkesztőség címén.

11. Cimkefelhő

Minden cikket ellátunk kulcsszóval. Ezek bekerülnek a cimkefelhőbe. Az utánuk lévő szám a darabot jelenti. Pl.:program(5) azt jeleni, hogy ebben a témában 5 cikk van. Kicsit átfed a rovatokkal.
Legalúl a Címkefelhő szóra kattintva nagyobban is megjelenik.

12. Keresés

Szavakra is rákereshetünk a blogon belűl.

13. Eltévedtem

Már nem is tudom hol járok, össze-vissza kattintgattam. Ismét egy katt, de most fönt a blog nevére (Mi újság a Folyóka utcában?) és máris a címoldalon vagyok!

Jó szórakozást!


Ha van kérdése tegye fel, szívesen válaszolunk. Várom azt is, miről olvasna szívesen a blogon. Ajánlom a Szólj hozzá!-t.

Amennyiben hasznosnak ítéli a cikket kérem, értékelje!

szerintünk: (0/5)
szerintetek: (5/5)

A bejegyzés trackback címe:

https://folyokautca.blog.hu/api/trackback/id/tr66459803

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása