Kérek mindenkit, aki látja vigyázzon, mert szelídnek tűnik. Senki ne nyúljon hozzá és a gyerekeket is figyelmeztessék erre.

Bejelentése az önkormányzaton megtörtént, de érdemes ismét megtenni, ha valaki látja.

A bejegyzés trackback címe:

https://folyokautca.blog.hu/api/trackback/id/tr292328824

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Aggie 2010.09.28. 14:39:06

Bejelentettem ma az önkormányzatnál, ahol nagyon segítőkészek voltak. A kerülteben a rókákat nyáron szájon át vakcinázták veszettség ellen - ami jó hír, így elvileg nem lehet veszett állat a környéken. Ahogy megtudtam, nem újdonság már a városi róka, néha lakótelepi homokozóba is képesek beköltözni. Egyelőre azt kérték, hogy járjunk nyitott szemmel és ha furcsán mozgó, beteg vagy sérült állatot látunk, akkor a 437-85-64-es telefonon lehet értesíteni az önkormányzatot és ők jelentik ezt a tisztifőorvos felé.

Egyébként a páros oldal elején, abban a nagy parkolóban futottunk össze a rókával, amit 3 oldalról házak vesznek körül. A róka aztán a Montevideó utca felé szaladt el a bozótosba. Ha kutyával sétáltok, talán érdekes lehet.

Tudósító 2010.09.28. 14:55:49

@Aggie: Köszönöm, figyelni fogok, mert gyakran megyünk arra.
süti beállítások módosítása