Budapest Főváros Önkormányzata tervpályázatot hirdet 4 városrész központra (Flórián tér, Újpest Városkapu, Határ út, Örs vezér tér). A kiválasztott helyszínek közösek abban, hogy valamennyien olyan összvárosi városrészközpontok, ahol egyszerre van jelen a városkapu funkció, a P+R építés igénye és a fővárosi tulajdonú ingatlan, valamint amelyek helyzetükből adódóan funkciójuk, intermodalitásuk, városképi megjelenésük és gazdasági potenciáljuk kihasználásával a jelenleginél jóval jelentősebb szerepre hivatottak. 
A kerület fejlődését, elsősorban az itt található Flórián tér jelenlegi állapota és jövője befolyásolja, így ezzel a helyszínnel kapcsolatban szeretnénk információkat kapni Önöktől, a tér használóitól és megismerni az Önök véleményét a térrel kapcsolatban.
A megfelelően megalapozott tervek elkészítéséhez szükség van a tereket használó kerületi, illetve városi lakosság, a helyi kiskereskedők, illetve azok működésében, fejlesztésében érdekelt szereplőktől származó információra. Kérjük, hogy válaszaival segítse munkánkat, és hogy az Ön véleményét is megismerjük a Flórián térrel kapcsolatban, töltse ki az alábbi rövid kérdőívet:
Lakosság kérdőív
Kiskereskedők kérdőíve

A bejegyzés trackback címe:

https://folyokautca.blog.hu/api/trackback/id/tr921438558

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása