A CERAGEM egy automatikus termo-masszázságy, amely egyesíti a masszázst és a “Ceragem akupresszúrát” TM a jádekövek és az Epoxy Karbonlap által kibocsátott távoli infravöröshővel (moxa-hatás) a teljes megfiatalodás érdekében. Ebben a készülékben ahogy a belső projektor végighalad a hát vonalán, szabaddá teszi az energiacsatornákat, ellazítja a gerinc melleti izmokat, javitja a vér és a Csi keringését.
(A Csi egy kínai szó, ami vitalitást, életerőt és az erőteljességet jelent).

Teljesen ingyenes, akár naponta lehet menni! Vinni kell: 2 db lepedőt, papucsot, fehér pólót és fehér nadrágot (shortot, vagy valami hasonlót), egy kicsi huzatot a kézi melegítőnek, (pl. kispárna), vizet. Mostanában nem kell sorba állni, mert kevesebben vannak. Az első csoport 8 órakor van, 40 percenként van a többi, ki lehet számolni.

A bejegyzés trackback címe:

https://folyokautca.blog.hu/api/trackback/id/tr7549831

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása