Ma délután úgy értesült a CM blogja, hogy Bús Balázs, III. kerületi polgármester eljön a Flórián téri gyülekező helyre üdvözölni a csillagtúrásokat, beszélgetni.
A várhatóan 20 perces beszélgetésen az óbudai bicikliút infrastruktúráról és a biciklisek helyzetéről kérdezhettek a polgármester úrtól.
A találkozót 15.20-kor, aki tud, érkezzen pontosan és készüljön biciklis infrastruktúrát, fejlesztéseket érintő kérdésekkel.

Az óbudai blog is helyszíni tudósítással készül holnap estére.

A felvonulás április 20-án, a Föld Napja előtti vasárnap lesz, és az V. kerületi Deák tér mellől indul 16:30-kor. Az útvonal: Károly körút - Astoria - Erzsébet híd - Attila út - Alagút - Lánchíd - Akadémia utca - Kossuth tér - Alkotmány utca - Bajcsy Zs. út - Andrássy út - Olof Palme sétány - Városliget Király-domb. A felvonulás18:30-kor végződik közös bringaemeléssel.

A bejegyzés trackback címe:

https://folyokautca.blog.hu/api/trackback/id/tr8433018

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása