Az Óbudai Családi Tanácsadó és Gyermekvédelmi Központ 2009. december 4-től az Új Magyarország Fejlesztési Terv keretében, „Együtt a család!” munkacímmel térítésmentes kommunikációs-konfliktuskezelési tréninget indít a kerületben élő vagy tanuló kamaszok számára.

A tréning segítséget és alternatívát kíván nyújtani a hátrányos helyzetű, veszélyeztetett vagy csellengő gyermekek magatartási- és teljesítményzavaraira, beilleszkedési-, társadalmi integrációs-, családi- és életviteli problémáira. A tréningre azokat a 10-16 év közötti tanulókat várjuk, akik a pedagógusokkal és gyermektársaikkal rendszeresen konfliktusba kerülnek, a családjukban és az iskolában bekövetkező változásokat nem megfelelően tolerálják. Célunk, hogy a kamaszok a tréning végére a fenti helyzeteket az új és begyakorolt kommunikációs- és konfliktuskezelési technikák segítségével megfelelőbben kezeljék. 
    A tréning 2009. XII. 4-e és 2010. III. 5-e között péntekenként, intézményünk Szentendrei út 85. sz. alatti telephelyén lesz. A tréningre jelentkezni Szabóné Bánfalvi Katalin csoportvezetőnél lehet a 20/576-9695-ös telefonszámon.

A projektről bővebb információ kérhető Mester Szilvia szakmai vezetőtől a 20/576-9601-es telefonszámon, valamint a cstan.info@kszki.obuda.hu e-mail címen . A www.egyuttacsalad.fw.hu  program-weblapon pedig megtalálhatóak a korábbi programjaink és a jelenlegi foglalkozások tájékoztatói, beszámolói, fotói.

A projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósul meg.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://folyokautca.blog.hu/api/trackback/id/tr791522175

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása