A fővárosban és országszerte több helyszínen kerül megrendezésre a Magyar Dal Napja, immár második alkalommal, a hazai zenei életet ünnepelve és színpadra állítva minden műfajt a bluestól a komolyzenéig.  A Fővárosban több kerületben, különböző műfajok képviseltetik magukat. Mi, Óbuda-Békásmegyer lakosai a Jamboree Produkciós Iroda szervezésében két hely­színnel járulunk hozzá a nap sikeréhez.

A Fő tér az Örömzenei színpadnak ad helyet, ahol népzene és világzene szórakoztatja a közönséget, emellett a Zichy kastély kertjé­ben működő Kobuci kertben a Blues rajongói találhatják meg kedvenceiket. Nagy öröm számomra, hogy a színvonalas, felüdülést adó Óbudai Nyár programsorozat után, szintén egy igényes rendezvénynek ad­hat otthont kerületünk. Látogassanak el a Magyar Dal napjára és szórakozzanak minden igényt kielégítően.

Főtéri programok:

Kobuci kert:

i

A bejegyzés trackback címe:

https://folyokautca.blog.hu/api/trackback/id/tr41343477

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása