Június 25-ig 19 művésztanár képeivel ismerkedhetnek meg a látogatók az Óbudai Kulturális Központ Békásmegyeri Közösségi Házának aulájában.


Ez a találkozás, fontos az alkotóknak, és persze fontos a diákoknak is derült ki Tamás Ilona főosztályvezető asszony megnyitó beszédéből, amelyben kitért arra is, hogy milyen jelentős szerepet játszik a nebulók oktatásában a művészetekkel való ismerkedés. Minden ecsetvonás közelebb viszi őket ahhoz, hogy értő szemmel tekintsenek kulturális értékeinkre, s maguk is elkötelezettebb hívei legyenek a szépnek, jónak.


„Az eltelt évek alatt sok gyermeket láttam felnőni, felnőtté válni. Láttam, hogyan telik meg az egyéniségük tartalommal, tudással, tehetséggel, és láttam, mi minden segíti őket abban, hogy megtapasztalják az élet szépségét. Fontos, hogy a rajzolás, a művészet megismerése mindenki számára örömet hozzon.”


Minden kiállítás, és minden rajzóra is egy lépcsőfokkal közelebb viszi őket a művészetekhez, s persze nem csak őket, valamennyi látogatót. Most új helyszínen került megrendezésre a tárlat, így remélhetőleg sok újérdeklődőt  vonz majd, s egyre szélesebb rétegekhez jutnak el a kerület művésztanárainak alkotásai.

A bejegyzés trackback címe:

https://folyokautca.blog.hu/api/trackback/id/tr731203184

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása