V. GYERMEKSZÍNHÁZI SZEMLE
Marczibányi Téri Művelődési Központ
2009. május 6-12.
 

 

„Jó a gyerekeknek színházat csinálni.
Jó képzeletbeli világokban mozogni.
Jó arra gondolni, hogy minden lehetséges.”

A Marczibányi Téri Művelődési Központ (1022 Bp. Marczibányi tér 5/A.) május 6-12. között ismét megrendezi a gyermek- és ifjúsági színházi előadások szemléjét az elmúlt év legkreatívabb, legjátékosabb és legötletgazdagabb előadásaiból.
A fesztiválon igényes, formanyelvi gazdagságot tükröző produkciókat mutatunk be. Mint minden más fesztiválon, itt is a közönség lesz a valódi és legfőbb zsűri. A hagyományos színháztermi előadások mellett sok kamaradarab is látható lesz, ahol a varázslat a közönséghez közeli, kisebb térben születik meg. Találkozhatunk klasszikus és modern mesehősökkel.
Tóth Miklós rendező közel száz, a szemlére benevezett gyermekszínházi produkciót nézett meg és véleményezett.
A szemlére 22 előadás kapott meghívást hazai és határon túli kőszínházi társulatok, hivatásos bábszínházak és független, struktúrán kívüli társulatok képviseletében.
A társulatok műfaji, tematikai megkötés és nevezési díj nélkül nevezhettek.
Az előadások címe mellett feltüntetjük, hogy hány éveseknek ajánljuk leginkább.
Minden korosztálynak élményeket, és jó szórakozást kívánunk!
 

A bejegyzés trackback címe:

https://folyokautca.blog.hu/api/trackback/id/tr411072233

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása