Óbuda-Békásmegyer önkormányzata tájékoztatja a kerület lakosságát, hogy az alább felsorolt utcákban, a mellékelt térképen jelölt övezetekben kívánja a fizető parkolási zónákat létrehozni.
Szépvölgyi út – Montevideo utca – Seregély köz – Seregély utca – Kecske utca – Nagyszombat utca – Végvár utca – Doberdó út
– Bécsi út – Vörösvári út – Hévízi út - Bogdáni út – Óbudai rakpart – Budai alsó rakpart által határolt terület,
beleértve a határoló utakat és tereket, a Doberdó út, a Podolin utca,
a Szépvölgyi út (a Montevideo utca és a Folyondár utca közötti szakasza) és a Tégla utca

Vonatkozó térkép(pdf)

Saját vélemény:Remélem a befolyó összegeket az utak karbantartására fordítják majd. Azonban aggaszt, hogy - amennyiben a Szépvölgyi Irodapark egésze fizetős lesz - , akkor majd a Folyóka utcába jönnek parkolni az ott dolgozók! Már így is napközben a Holcim autói ott állnak, mert kiszorulnak. Remélem azt megoldják, hogy ne kelljen fizetniük a parkolásért a dolgozóknak és a lakosoknak.

 

forrás:Óbuda.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://folyokautca.blog.hu/api/trackback/id/tr18677273

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Antal 2008.09.23. 17:30:57

Remélem, hogy követik a 12. és a 13. kerület reális árait, ami kb 150 Ft/óra.

MsAcca 2008.09.23. 23:43:25

Alapvetoen egyetertek, de nem tudom, hogy jo-e nekunk ez a hir. Miota a Montevideo utcaban ennyi ceg lett, nagyon sokan jonnek fel hozzank parkolni, valahol meg kell erteni oket, mert a mediapark meretehez kepest nagyon korlatozott a parkolohelyek szama. Ennek koszonhetoen a Folyondar es Folyoka keresztezodesenel mar most is ugy parkolnak az autok, hogy neha kifejezetten balesetveszelyes onnan bejonni. Felek tole, ha a Szepvolgyin fizetni kell, akkor ellepik az utcankat a parkolo autok.
Sajnos a Mikovinyi - Folyoka keresztezodes is kezd egyre rosszabb lenni. A teniszpalyara erkezok gyarkan parkolonak nezik az utcat is, nem ritkan keresztbe parkolva az uttesten. Nem tudom ezzel mit lehetne tenni?

Tudósító 2008.09.24. 13:24:46

MsAcca!
Ezt írd be az Óbudai blogba is, hátha azt inkább olvassák illetékesek, mint a mi kis utcai blogunkat. A cikket oda is feltettem.

MsAcca 2008.09.24. 21:03:33

OK, beirtam!
Ha nem csak engem zavar a Mikovinyi - Folyoka keresztezodes, hanem mast is, akkor talan ezzel egyuttes erovel kezdhetnenk valamit. Azt tudom, hogy par eve volt egy probalkozas arra, hogy 30-as tablat kapjon az utca, ami valamiert nem sikerult. Mit gondoltok?

Tudósító 2008.09.25. 09:03:00

Ez a 30-a tábla megakadályozza a parkolást? Nem csak lassítja a forgalmat? Én nem hallottam erről a próbálkozásról, de jó lenne, ha az utca lakói jeleznék véleményüket. (Persze szerintem nem is tudnak a blogról egy csomóan. Valahogy hirdetni kéne.)
Valóban, a teniszpályáknál olykor elmenni sem lehet.Bár nem tudom, mi lehetne a megoldás. És így van ez a Folyóka-Folyondár kereszteződésnél is sokszor.

Aggie 2008.09.25. 13:45:22

A 30-as tablaval kapcsolatos probalkozasrol 2000 kornyeken hallottam, amikor idekoltoztem, mar akkor is egy tobb eves tortenet volt.

Tudósító 2008.09.25. 14:17:40

Akkor ennek utána járok.

Tudósító 2008.09.27. 08:33:52

Megnéztem, a 30-as zona nem akadályozza meg a parkolást, de fekvőrendőrökkel lehetne lassítani a forgalmat. Sok értelmét ennek nem látom, mert a mi utcánk állapota amúgy sem enged ennél gyorsabb tempót.
Az önkörmányzaton pedig (bementem) a parkolási gondra - mármint, hogy majd ide fognak szorulni az autók - az volt a válasz, hogy ők is gondoltak erre...Akkor majd ez is fizetős lesz. Hát nem nyugtatott meg!
Amúgy a mélygarázsok az Irodaparkban most is fizetősek, ezért alig használja valaki. Ha fent is az lesz, akkor fogják?
A Kolosyn pedig egy mélygarázs épül és a Nagyszombat utcánál meg valami multi.Ezért van a rendezés. Lsd. a másik cikket a rendezésről.
süti beállítások módosítása