Szövetség az Élő Tiszáért harmadik, egyben utolsó, idei meggy-árusítási akcióját szombaton tartja Budapesten, két helyszínen. Aki még nem szerezte be a befőzni, eltenni valót vagy csak finom meggyet szeretne frissen fogyasztani, szívesen látjuák! A szombati árusításon sárgabarack is kapható lesz, mindkét helyszínen.

A meggy ára 170 Ft / kg,

                                        

a baracké 260 Ft / kg.

 

 

 Az árusítás időpontja:
2008. július 12., szombat, reggel 5 órától, amíg a készlet tart.

Az árusítás helyszínei: II. ker., Komjádi Béla Uszoda előtti piac (Árpád fejedelem útja 8.). XVII. ker., Ferihegyi úti piac: Ferihegyi út - Kaszáló u. sarok (a Ferihegyi út és a Pesti út kereszteződéséhez közel).

A standujkat a "Szövetség az Élő Tiszáért" felirat jelzi. Szerettel várnak mindenkit! A szombati piaci nap után rövid szünetet tartanak, rendezik soraikat és újabb gyümölcs, illetve zöldség árusításokat szerveznek a gazdák és kedves vásárlóink örömére.

A bejegyzés trackback címe:

https://folyokautca.blog.hu/api/trackback/id/tr36563851

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: فنادق تركيا اسطنبول 2018.03.14. 18:28:19

Így írd meg a kísérőleveledet - Kísérőlevél minta - Kísérőlevél minta

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása