Érdemes a honlapjukra kattintani.


 LEGFONTOSABB FELADATAINK:


- A KÖZTERÜLET IGÉNYBEVÉTELÉNEK (ELFOGLALÁSÁNAK), HASZNÁLATÁNAK ELLENŐRZÉSE.

- EGYES KÖZLEKEDÉSI SZABÁLYOK BETARTÁSÁNAK ELLENŐRZÉSE.

- A közlekedési szabályok (KRESZ) kisebb fokú megsértése tartozik ránk, elsősorban a megállás, várakozás szabályaival kapcsolatos kérdések: járdán, zöldterületen, tilosban való megállás és várakozás, mozgássérültek részére biztosított helyek engedély nélküli használata a KERÜLET KÖZIGAZGATÁSI HATÁRÁN BELÜL LÉVŐ KÖZUTAKON.

- ÜZEMKÉPTELEN, (közismert nevén „roncs”) AUTÓK ÉS MÁS GÉPJÁRMŰVEK ELSZÁLLÍTTATÁSA.

- KÖZTERÜLETI ÁRUSÍTÁS TÖRVÉNYESSÉGÉNEK és SZABÁLYOSSÁGÁNAK AZ ELLENŐRZÉSE.

- ALKOHOL KÖZTERÜLETEN TÖRTÉNŐ ÁRUSÍTÁSÁRA ÉS FOGYASZTÁSÁRA VONATKOZÓ TILALOM BETARTÁSÁNAK ELLENŐRZÉSE.

- „KUTYAÜGYEK”

- KÖZTISZTASÁGI ÉS KÖRNYEZETVÉDELMI FELADATOK SEGÍTÉSE. Az ezirányú feladatok végrehajtására hatáskörrel rendelkező szervezet értesítése.

Fentieken kívül is fogadunk minden észrevételt, kérdést, kérést, panaszt és javaslatot, de hatáskörünk csak a felsorolt ügyekben van a KERÜLET KÖZIGAZGATÁSI HATÁRÁN BELÜLI KÖZTERÜLETEKEN, egyéb esetben továbbítjuk azt az illetékesnek

A bejegyzés trackback címe:

https://folyokautca.blog.hu/api/trackback/id/tr63502743

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása