Elsősorban a szülők és pedagógusok érdeklődésére tart számot a Gyermekévek néven elindult új oldal, amit a Kreatívot is kiadó Professional Publishing Hungary (PPH) gondoz.

A Gyermekévek néven indult új oldal célja, hogy ne csak az orvosi szaknyelvben jártas olvasók tájékozódhassanak a tudományos kutatások eredményeiről és újdonságairól, illetve a hazai és külföldi egészségügyi témájú hírekről, hanem a téma iránt nyitott szülők, pedagógusok is.

„Az internet adatdömpingjét látva, ahol mindenre és annak ellenkezőjére is bőséggel találhatók első pillantásra meggyőzőnek látszó bizonyítékok, arra gondoltunk, hogy hiteles forrásból – nemzetközileg elismert szaklapokból és tapasztalt hazai szakemberek tollából – származó cikkekkel segítjük azokat a felnőtteket, akik szívesen tesznek tudományos adatokat is a szülői ösztön, a józan ész és a tapasztalat mellé a gyereknevelés során” – fogalmaz az új oldal elindítása kapcsán a kiadó.

A PPH célja, hogy bebizonyítsa: az orvostudomány nem egy elvont, érthetetlen és elérhetetlen közeg, ahová orvosi diploma nélkül tilos a bejárás, hanem nagyon is színes és izgalmas világ, ahová nemcsak lehet, hanem érdemes is belépni.

A Gyermekévek oldalon megjelenő cikkeket orvosok és más egészségügyi szakemberek írják.

(Forrás: Kreatív Online)

A bejegyzés trackback címe:

https://folyokautca.blog.hu/api/trackback/id/tr151765473

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása