Sokan jelezték, hogy olvassák a blogot, hozzá is szólnának, de nem tudják hogyan kell. Örülnének egy kis "Használati útmutatónak". Így most, több részletben, egy kis oktatást fogok közzétenni itt a blogon. Kezdődjék tehát:

1. Mi  az URL?

 

Jelen esteben a http://folyokautca.blog.hu. A folyokautca a blog neve a .blog a szolgáltattó a .hu pedig azt jelenti, hogy - na mit jelent? Talált! Magyarországon van nyilvántartva.
Ha csak azt írom be, hogy http://blog.hu akkor a Blog című honlap jön be, érdemes megnézni.
Az URL címeket mindég ékezet nélkül írjuk!

2. Keresés?

 Nem emlékszem a blog URL címére. Valami rémlik, de nem pontosan, mert bonyolult. Ilyenkor jön a Google keresés


Beírom a három bűvszót - mondhatjuk kulcsszónak is - folyóka utca blog. Így kisbetűvel egymás után. És íme! Rögtön az első találat a blog!
Ha rákattintottam és máskor is szeretnám megnézni, legjobb kitenni a Kedvencek közé.

3. Hogyan szólhatok hozzá?

katt az olvasom tovább; -ra

Elovasott egy cikket és tetszett? Esteleg éppen nem? Szeretné ezt megosztani, elmondani? A cikk alatt talál két bűvszót Szólj hozzá! . Nos, ha erre rákattint kap egy felületet, ahol meg kell adnia a
nevét: legyen rövid, ez jelenik meg (pl. nekem Tudósító)
email címét: kötelező
Url: nem kötelező
és lehet írni a magvas gondolatokat! Mielőtt elküldené fura számokat és betűket kell begépelni. Ennek okát most ne firtassuk, hosszú. És MEHET. Hamarosan megjelenik a blogon, nem csak a cikk alatt,hanem jobb oldalon a Hozzászólások, vélemények  alatt is.
Ha egy cikkhez van hozzászólás azt komment kifejezéssel és egy számmal jelzi a blog (pl:komment1). Akkor erre kell kattintani.

Ha nem akarja, hogy mindenki olvassa, elküdheti email-ben is a szerkesztőségnek. Jobb oldalon fenn, az Ötleteidet itt is elküldheted-re kattintva.

(folyt.köv...jobb oldali linkek)

Hasznos volt a cikk?? Érthető? Kérem értékelje 1-5-ig!

szerintünk: (0/5)
szerintetek: (4,5/5)

A bejegyzés trackback címe:

https://folyokautca.blog.hu/api/trackback/id/tr76459501

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

géza 2008.05.08. 10:48:12

Ez most igazán nagyon jó, mert egy az anyukámnak nem kell majd magyaráznom, csak azt mondom, hogy olvasd el. a blogot! Köszi
süti beállítások módosítása