Tudósító 2011.08.15. 08:46

Vége

Hát igen, ez a pillanat is elérkezett. Ugyan ezt az írás már 2010. márciusában megírtam, de akkor a piszkozatok között maradt. Persze nem mintha nem állna közel hozzám, de ma úgy döntöttem, hogy befejezem a blogot. Számomra és gondolom az olvasó számára sem váratlanul, de ennyi.

Sok mindennel magyarázhatnám, de felesleges.

2008-ban született az ötlet, hogy készítsek egy olyan blogot, ahol az utca, a környék és a kerület eseményeiről adok tájékoztatást. Azóta eltelt sok év, más lettem és más dolgok is fontossá váltak. Nem véletlenül ritkultak az írások az elmúlt időszakban... Amit szerettem volna az részben megvalósult, hiszen betömték a kátyúkat, 30-as övezet lettünk, takarítottunk stb.

Amit nem sikerült megteremteni - pedig ez lett volna a lényeg - az a KÖZÖSSÉG. Nem szerveztünk utcabált, nem voltak közös eseményeink...

Így egy kicsit fájó szívvel, de lemondok a további szervezésről és blogírásról. Nem törlöm a blogot, mert sok értékes és jó ötlet van benne, ami még használható.

Kívánok mindenkinek sok örömet itt az utcában és távolabb.

Zsuzsa=Tudósító
 

2 komment

Címkék: hírek

27-én van Advent első vasárnapja. Ekkor gyújtjuk meg az első gyertyát az adventi koszorún.

Elsejétől pedig elkezdhetjük bontogatni az adventi naptár kis meglepetéseit. Készíthetitek kistestvérnek, barátnak, szülőnek. Lehet benne édesség, de lehetnek apró ajándékok, versidézetek, gondolatok. Minden napra egy. Bontogatni is nagy öröm, de készíteni is.

Ha adventi naptárat akartok, válogassatok az ötletek közül energiátoknak és szabadidőtöknek megfelelően! Ha a képekre kattintotok, a leírásokhoz juttok! (ha nem értitek google fordítót is használhattok)

Kérek mindenkit, aki látja vigyázzon, mert szelídnek tűnik. Senki ne nyúljon hozzá és a gyerekeket is figyelmeztessék erre.

Bejelentése az önkormányzaton megtörtént, de érdemes ismét megtenni, ha valaki látja.

Jelezd nálam, hogy szívesen írnál, én felveszlek társszerzőnek és NYERJ!

(emailt kérek)

 

Drága bloggerek!

Újabb hálás témát dobunk fel, amit ezúttal több szempontból is körüljárhattok egy-egy posztban. Írjatok a pálinkáról, és nyerjetek 20000 forintnyi pálinka kupont, amivel már egészen vidám estét csaphattok a Budavári Pálinka- és Kolbászfesztiválon! 

szeretem a pálinkát, az üvegből a sárgát
szeretem a szomszédasszony leányát!

/magyar népdal, részlet/

A játék lényege:

 - írj egy remek pálinkás posztot a három megadott téma valamelyikében,

 - lásd el a megfelelő címkével,

 - figyeld, mennyien lájkolják posztodat a Rövid az élet pálinkás szponzorblogon,

 - ünnepeld a győzelmedet sok-sok grátisz pálinkával a fesztiválon.

A játék menete:

 - miután megírtad és helyesen címkézve publikáltad pálinkás posztodat,  az automatikusan bekerül a Rövid az élet blog oldaldobozának megfelelő rovatába.

 - a Rövid az élet blogon a látogatók a Facebook like/tetszik ikonjára kattintva szavazhatnak a többi mellett a te posztodra is.

 - A játék időtartamának lejártakor a verseny élén legtöbb lájkkal álló poszt nyer.

VIGYÁZAT! A poszt természetesen a te blogodon is megjelenik, de az ott leadott lájkok nem számítanak. A poszt végén rendszerüzenet figyelmezteti látogatóidat arra, hogy ezzel a sztorival te versenyzel, és fáradjanak a Rövid az élet blogra lájkolni, ha téged akarnak a csúcsra juttatni.

A játék időtartama:

 - 2010. szeptember 23. - 2010. október 3. 17:00

VIGYÁZAT! Posztod a verseny lezárása után is kaphat további lájkokat, de a szavazatszámláláskor csak a fenti időpontig leadottakat vesszük figyelembe.

Választható témák és címkék:

 - pálinka és gasztronómia (címke - j:gasztro_palinka)

 - pálinka és szerelem (címke - j:szerelem_palinka)

 - az első pálinkám (címke - j:elso_palinka)

Nyeremények:

 - 1 db 20000 Ft értékű pálinka kupon, melyet a 2010. október 7-10. között megrendezésre kerülő Budavári Pálinka- és Kolbászfesztiválon használhat fel a nyertes.

 - 10 darab kétszemélyes belépő a 2010. október 7-10. között megrendezésre kerülő Budavári Pálinka- és Kolbászfesztiválra, melyre a verseny 2-11. helyezettjei jogosultak.

A nyeremények készpénzre nem válthatók.

 

  

Hogyan szerezhetsz több lájkot? Mitől lehet olyan ütős egy poszt mint Sanyi bácsi ágyas szilvája? Hogyan válassz kategóriát? Tippek és trükkök itt!

Jó posztolást!

Csak csendben merem mondani, nehogy elkiabáljam:

azt csiripelik a verebek, hogy lámpát kapunk a Szépvölgy-Folyondár sarokra. Jó pár év küzedelem előzte meg.

Csak remélni tudom, hogy ezzel együtt egy jobbra lehajtósávot is kialakítanak a Folyondárról.

Feross Aboukhadijeh, a Stanford egyetem hallgatója egy csapásra világhírű lett, és egy igen jó munkaajánlatot is kapott. Feross három óra alatt megírta az instant Youtube-keresőt.

Forrás:http://techline.hu/

 

marie claire pályázat

Pályázati felhívás a Marie Claire Az Újrakezdésért -  Kampány A Nőkért 2010 ösztöndíjprogramra. A Marie Claire 2010-ben is szerepet szeretne vállalni a magyar nők terveinek, álmainak megvalósításában, így ősszel az ÚJRAKEZDÉS jegyében ismét meghirdetjük ösztöndíjpályázatunkat. A pályázat célja, hogy a jelenlegi nehéz gazdasági helyzetben is arra biztassuk a magyar nőket – és támogassuk is abban –, hogy merjenek továbblépni, vállalkozni, és változtatni az életükön, ha úgy érzik, többre képesek, vagy egyszerűen csak elakadtak a magánéletükben vagy a munkájukban, és készek váltani, újrakezdeni.

süti beállítások módosítása