Már hagyomány, hogy az unokák közül a nagyobbak és barátaink unokái Karácsony előtt összegyűlnek nálunk és mézeskalácsot sütünk, énekelünk, beszélgetünk. Ezek a tavalyi képek, már alig várom a ma délutánt, hogy milyen csodák fognak születni. 

A harmadik vasárnap angyala Advent harmadik vasárnapján egy fehér ragyogó angyal jön le a földre. Jobb kezében egy fénysugarat tart, amelynek csodálatos ereje van. Odamegy mindenkihez, akinek tiszta szeretet lakik a szívében, s megérinti fénysugarával. Azután a fény ragyogni kezd…

Itt olvashatsz róla bővebben:Vak tyúk is talál szemet...

"Megmondom én titkát kedvesem a dalnak: önmagát hallgatja, aki dalra hallgat. Mindenik embernek a lelkében dal van, és a saját lelkét hallja minden dalban. És akinek szép a lelkében az ének, az hallja a mások énekét is szépnek."

Megleptem magamat és olvasóimat egy új külsővel, remélem tetszik. Még alakítgatom, de nagyjából ilyen lesz.Kérem mondják el véleményüket. Nagyon köszönön!

tovább »
szerintünk: (5/5)
szerintetek: (4/5)

Ingyenes korcsolyapálya minden nap 8–22 óráig december 1–január 2. között. Sajnos idén nincsen webkamera, mint tavaly. Pedig milyen jó volt, az ember fia leküdte a gyereket, oszt otthonról nézte a meleg szobából.

December 12. – péntek16.00–18.00: A kerületi intézmények ünnepi előadásaiGyermeksziget Montessori Óvoda ésZipernowsky Általános IskolaPais Dezső Általános IskolaIII. Gondozási KözpontGyermekvilág Óvoda és Aquincum Ált. Isk.18.30: Kovácsovics FruzsinaDecember 13.…

süti beállítások módosítása