Tudósító 2011.08.15. 08:46

Vége

Hát igen, ez a pillanat is elérkezett. Ugyan ezt az írás már 2010. márciusában megírtam, de akkor a piszkozatok között maradt. Persze nem mintha nem állna közel hozzám, de ma úgy döntöttem, hogy befejezem a blogot. Számomra és gondolom az olvasó számára sem váratlanul, de ennyi.

Sok mindennel magyarázhatnám, de felesleges.

2008-ban született az ötlet, hogy készítsek egy olyan blogot, ahol az utca, a környék és a kerület eseményeiről adok tájékoztatást. Azóta eltelt sok év, más lettem és más dolgok is fontossá váltak. Nem véletlenül ritkultak az írások az elmúlt időszakban... Amit szerettem volna az részben megvalósult, hiszen betömték a kátyúkat, 30-as övezet lettünk, takarítottunk stb.

Amit nem sikerült megteremteni - pedig ez lett volna a lényeg - az a KÖZÖSSÉG. Nem szerveztünk utcabált, nem voltak közös eseményeink...

Így egy kicsit fájó szívvel, de lemondok a további szervezésről és blogírásról. Nem törlöm a blogot, mert sok értékes és jó ötlet van benne, ami még használható.

Kívánok mindenkinek sok örömet itt az utcában és távolabb.

Zsuzsa=Tudósító
 

2 komment

Címkék: hírek

A bejegyzés trackback címe:

https://folyokautca.blog.hu/api/trackback/id/tr503154286

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Keen25 2011.08.15. 09:57:49

Szia Zsuzsa,

Hiányozni fogsz.
Sajnos az utcánk, nos az elmult par évben nagyon nagyon megváltozott. Magam is láttam, magam is érzékeltem, és sajnos részese is voltam.
Rengeteg számomra kedves ember távozott, hol más utcákba, hol csak az utcából.
Köszönöm a blogodat, az erőfeszítéseidet.
Sok szerencsét.
Egy srác a 26-ból.

Tudósító 2011.08.15. 14:29:43

Kedves Keen25!
Annak is örülök, hogy valaki egyáltalán elolvasta soraimat.
Köszönöm kedves válaszodat,jólesett.
Azért nem adom fel, csak más módon próbálok segíteni...
Ha az utcán látlak, sajnos Téged sem ismerlek meg. Ez egy ilyen virtuális világ, amit egyre kevésbé szeretek, de kihagyni az életünkből nem lehet.
Jó lenne egy padon üldögélni és beszélgetni...:)
Szia!
süti beállítások módosítása