Jelezd nálam, hogy szívesen írnál, én felveszlek társszerzőnek és NYERJ!

(emailt kérek)

 

Drága bloggerek!

Újabb hálás témát dobunk fel, amit ezúttal több szempontból is körüljárhattok egy-egy posztban. Írjatok a pálinkáról, és nyerjetek 20000 forintnyi pálinka kupont, amivel már egészen vidám estét csaphattok a Budavári Pálinka- és Kolbászfesztiválon! 

szeretem a pálinkát, az üvegből a sárgát
szeretem a szomszédasszony leányát!

/magyar népdal, részlet/

A játék lényege:

 - írj egy remek pálinkás posztot a három megadott téma valamelyikében,

 - lásd el a megfelelő címkével,

 - figyeld, mennyien lájkolják posztodat a Rövid az élet pálinkás szponzorblogon,

 - ünnepeld a győzelmedet sok-sok grátisz pálinkával a fesztiválon.

A játék menete:

 - miután megírtad és helyesen címkézve publikáltad pálinkás posztodat,  az automatikusan bekerül a Rövid az élet blog oldaldobozának megfelelő rovatába.

 - a Rövid az élet blogon a látogatók a Facebook like/tetszik ikonjára kattintva szavazhatnak a többi mellett a te posztodra is.

 - A játék időtartamának lejártakor a verseny élén legtöbb lájkkal álló poszt nyer.

VIGYÁZAT! A poszt természetesen a te blogodon is megjelenik, de az ott leadott lájkok nem számítanak. A poszt végén rendszerüzenet figyelmezteti látogatóidat arra, hogy ezzel a sztorival te versenyzel, és fáradjanak a Rövid az élet blogra lájkolni, ha téged akarnak a csúcsra juttatni.

A játék időtartama:

 - 2010. szeptember 23. - 2010. október 3. 17:00

VIGYÁZAT! Posztod a verseny lezárása után is kaphat további lájkokat, de a szavazatszámláláskor csak a fenti időpontig leadottakat vesszük figyelembe.

Választható témák és címkék:

 - pálinka és gasztronómia (címke - j:gasztro_palinka)

 - pálinka és szerelem (címke - j:szerelem_palinka)

 - az első pálinkám (címke - j:elso_palinka)

Nyeremények:

 - 1 db 20000 Ft értékű pálinka kupon, melyet a 2010. október 7-10. között megrendezésre kerülő Budavári Pálinka- és Kolbászfesztiválon használhat fel a nyertes.

 - 10 darab kétszemélyes belépő a 2010. október 7-10. között megrendezésre kerülő Budavári Pálinka- és Kolbászfesztiválra, melyre a verseny 2-11. helyezettjei jogosultak.

A nyeremények készpénzre nem válthatók.

 

  

Hogyan szerezhetsz több lájkot? Mitől lehet olyan ütős egy poszt mint Sanyi bácsi ágyas szilvája? Hogyan válassz kategóriát? Tippek és trükkök itt!

Jó posztolást!

A bejegyzés trackback címe:

https://folyokautca.blog.hu/api/trackback/id/tr12328819

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása